Companie

Infiintata in anul 1997 de catre ing. Adrian Roșca, compania Chemco Trade este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse chimice, masini de nuantare automate de tip shaker si giromixer, echipamente, utilaje si instrumente de laborator pentru numeroase industrii, precum: vopsele, mase plastice, cosmetice, acoperiri metalice si altele.

 

Chemco Trade este principalul furnizor de bioxid de titan (TiO2 – dioxid de titan) de pe piata romaneasca de vopsele si mase plastice.

De asemenea, compania distribuie rasini (acrilice, alchidice, polioli acrilice, poliesterice), pigmenti naturali si sintetici, aditivi reologici (ingrosatori), aditivi anticratere, antipielita, sicativi (driers, octoati), aditivi antisedimentare, antispumare, dispersanti, etalanti, argile modificate, uleiuri, umectanti, perle/bile de macinare (bile de zirconiu si bile de sticla), cartele (paletare) de culori, materiale de umplutura cu rol functional (barita, cuart, cristobalit), caolin calcinat, nanosilice coloidala extenderi, ignifuganti, inhibitori coroziune, absorbanti UV, coloranti, pentru industria de vopsele si mase plastice.

 

Chemco Trade este primul distributor care a introdus masinile de nuantare (masini de colorare, dispensere, de tip shaker, giromixere) pe piata romaneasca de vopsele, avand in prezent cel mai mare numar de echipamente – peste 3000 – instalate in toata tara si verificate periodic de catre specialistii proprii.

 

In industria de cosmetice, Chemco Trade aduce pe piata din Romania gama completa de materii prime si echipamente de productie: ingrediente active de ultima generatie, uleiuri esentiale si vegetale, extracte de plante, surfactanti, filtre UV, arome si parfumuri, alcooli si echipamente de productie, echipamente de ambalare si instrumente de testare de specialitate (dispersoare, mixere de laborator, viscozimetre, Face Scan 3D, Body Scan 3D, instrumente masurare luminozitate, elasticitate, hidratare).

 

Chemco Trade este membru fondator al Asociatiei Industriei Vopselelor

din Romania (AIVR), infiintata in anul 2000.

Produsele comercializate de catre Chemco Trade respecta prevederile REACH, iar producatorii lor sunt certificati ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

Misiune

Ne propunem sa asiguram dezvoltarea unui mediu curat si sustenabil.

Ne luam angajamentul de a intampina nevoile pietei din Romania cu produse chimice la cele mai inalte standarde ale calitatii, care respecta in totalitate prevederile REACH, alaturi de echipamente de ultima generatie, eficiente energetic si cu un consum redus, care sa prilejuiasca tranzitia catre surse de energie alternativa si regenrabila.

Ne implicam in dezvoltarea comunitatii incurajand procesul de educatie al copiilor si tinerilor si suntem sustinatorii a numeroase proiecte de cercetare si dezvoltare, menite sa imbunatateasca nivelul de trai.

null

null

Parteneri