null

Gandim si actionam si pentru copiii nostri, faceti-o si voi!

Suntem constienti. responsabili, implicati, activi pentru lumea in care traim!Satisfacem deja, pentru toate produsele si serviciile noastre, cele mai exigente cerinte si reglementari in vigoare si, mai mult de atat, ne preocupam permanent sa aducem pe piata din Romania produse cu impact minim asupra mediului incojurator, sa promovam produsele noi, de substitutie a celor poluante, sa informam clientii nostri asupra celor mai bune solutii si practici privind siguranta mediului.

think-green-chemco

Partenerii nostri primesc cele mai bune recomandari privind siguranta mediului si a oamenilor prin fise de securitate conforme cu cele mai noi reglementari europene si bazate pe experienta noastra de 20 de ani in domeniul materiilor prime pentru industria chimica.
Toate ambalajele materialelor chimice procurate de la Chemco Trade se supun celor mai stricte standarde de mediu, precum si prevederilor ISO si OHSAS. astfel incat manipularea si depozitarea sa nu ridice nicio problema de securitate sau de impact asupra mediului.