Cine suntem noi
În această secțiune ar trebui să notați adresa URL a site-ului dvs., precum și numele companiei, organizației sau persoanei din spatele acestuia și câteva informații de contact exacte.

Cantitatea de informații pe care vi se poate cere să le afișați va varia în funcție de reglementările locale sau naționale de afaceri. De exemplu, vi se poate solicita să afișați o adresă fizică, o adresă înregistrată sau numărul de înregistrare a companiei dvs.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm
În această secțiune ar trebui să rețineți ce date personale colectați de la utilizatori și vizitatori site-ului. Acestea pot include date personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, preferințele contului personal; date tranzacționale, cum ar fi informațiile de cumpărare; și date tehnice, cum ar fi informații despre cookie-uri.

De asemenea, ar trebui să rețineți orice colectare și păstrare a datelor personale sensibile, cum ar fi datele referitoare la sănătate.

Pe lângă enumerarea datelor cu caracter personal pe care le colectați, trebuie să rețineți de ce le colectați. Aceste explicații trebuie să menționeze fie temeiul legal pentru colectarea și păstrarea datelor dumneavoastră, fie consimțământul activ pe care utilizatorul l-a dat.

Datele personale nu sunt create doar de interacțiunile unui utilizator cu site-ul dvs. Datele cu caracter personal sunt, de asemenea, generate din procese tehnice, cum ar fi formulare de contact, comentarii, cookie-uri, analize și încorporare de terți.

În mod implicit, WordPress nu colectează date personale despre vizitatori și colectează doar datele afișate pe ecranul Profil de utilizator de la utilizatorii înregistrați. Cu toate acestea, unele dintre pluginurile dvs. pot colecta date personale. Ar trebui să adăugați informațiile relevante mai jos.