banner

Servicii

icon
Instalare
icon
Instruire
icon
Întreținere
icon
Service

Asistența pentru clienții noștri nu se oprește atunci când echipamentul este vândut. Ne simțim responsabili pentru transmiterea cunoștințelor tehnice și a know-how-ului de operare tuturor celor care lucrează cu echipamentele noastre. Documentația tehnică, instrucțiunile de instalare și operare sunt disponibile pentru fiecare tip de utilaj în mai multe limbi.
Organizăm instruire practică la sediul clientului pentru a familiariza operatorii cu echipamentele noastre, la instalarea utilajelor și de fiecare dată când clienții noștri solicită.

Clienții noștri se pot baza pe know-how-ul inginerilor specializați precum și pe specialiștii în electronică și software ai furnizorilor pentru a rezolva în timp util orice defecțiune sau avarie și pentru a optimiza implementarea și adaptarea echipamentelor.

Practic toate instrumentele achiziționate de la noi pot fi întreținute, reparate și resetate sau calibrate (certificat inclus). În sediul nostru sau în laboratoarele furnizorilor noștri, lucrările de reparații și calibrare se desfășoară în conformitate cu Certificatul ISO 9001. După consultanță, este posibilă și întreținerea, repararea sau calibrarea echipamentelor care nu sunt achiziționate de la noi.

Ne angajăm să vă oferim un serviciu cu adevărat personalizat, care să asigure că nevoile dumneavoastră sunt pe deplin susținute pe parcursul fiecărei etape a călătoriei dumneavoastră cu noi – de la achiziție până la instalare și pe parcursul întreținerii continue și de-a lungul întregului ciclu de viață al produsului.

Contactează-ne